ljtryout (ljtryout) wrote in ohnotheydidnt,
ljtryout
ljtryout
ohnotheydidnt

ONTD University Original: IT'S FINALS WEEK.... AND THIS IS A SURPRISE ONTD CULTURE QUIZ!!!



FINALS WEEK IS HERE YOU MORONS!!!! And this post is to test your knowledge of ONTD Culture. If you've been an ONTDer for a while and have attended classes at this ivy league school, you'll be able to easily answer the following exam.



QUESTION 1:
You're the child of a polyamouros relationship of five gay men. All 5 of them have been together for +20 years. One day you arrive home and see that an unknown person, drenched in blood, and holding a gun, is fleeing your family's house. You run to the door and see the scene...what do you say?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]

ONTD History: Sadly, this legendary post got deleted but screencap'd for eternity. Someone was lamenting that everyone in a movie was dEad, but their E key wasnt working, or it was autocorrecting to dad, so they were saying "dad was dad, mom was dad, everyone was dad" like that.



QUESTION 2:
Your old professor that looks like Nicolas Cage asks you to go on a National Treasure-like quest with him. He offers to pay for everything, as long as you read to him some old scrolls since his sight is not well... what do you tell him?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]

ONTD History: Of course, you tell him you're an ONTDer... you don't know how to read! but you do do age math like a champ, so you know that he's 30 years older than you and a creep. And that he wants to take you somewhere else for some nasty stuff, so you say how much do you pay no way.



QUESTION 3:
You go all the way to AOHHSTREEEILLIAAAA to visit some old relatives. They seem nice, just a bit weird. While you're having dinner you think the bread is great and tasty, so you ask "This tastes so good, i love it... what's in this bread?"... what do they answer?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]

ONTD History: Yep, your family host that creepy radio show.



QUESTION 4:
You're a sleepwalker and the night before you had a nightmare of Chris Pratt running after you with a cross to make sure you go to conversion therapy. You run through your house, but being the dumb idiot that you are, you tripped and broke the coffee table. The next morning your mom says 'OK. TIME TO COME CLEAN...WHO DID THIS?!' ... what do you say?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]

ONTD History: While everyone was sad because of Alan Rickman's death an ONTD user revealed the beautiful quote everyone was using was actually something she made up for tumblr a few years ago. She had the receipts and that shit escalated so quickly they were selling shirts about it and posting it to imdb.



QUESTION 5:
You're an otherkin and identify as a bee. You've just seen 'Wild Mountain Thyme' and feel empowered to come out and marry your other bee-otherkin partner. But your family refuses.... Why do you think that is?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]
ONTD History: A normal romcom set in Scotland takes an awkward twist when the romantic male lead reveals he can't. be with her because he actually wants to be a BEE. Yep. That kind of BEE. As in the animal that makes honey. So ONTD cackles to no end. My all time favorite comment may be the 'BEEGOTRY' line.




QUESTION 6:
You've been friends with Henry Cavill since you were kids, you grew up, and always had that special connection, you became adults and kept being very close but you never made your move cause you think offering to suck the cum out of his humongous white and hairy dick it will hurt your friendship. and just when you're about to, he starts dating Kaley Cuoco. They go on mall runs together and everything, while you eat and entire Toblerone sobbing on your living room. Then you get a Dexmoi notification revealing that they've broken up... What's the first thing that comes to your mind?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]
ONTD History: A regular post about Supergirl divorcing her husband (who we later found out was an abusive piece of shit) gave us one of the few phrases that round up ONTD's sentiment about everything.



QUESTION 7:
You're casually walking with your friend through the park and you hear some weird sounds coming through the bushes, and then you see Taron Egerton and Jonathan Bailey rawdogging each other in the park right after they did their Cock play ...what do you say to your friend?!

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]
ONTD History: Rodrigo became an official part of ONTD after being the designated papz for Ben Affleck and Ana de Armas.



QUESTION 8:
You haven't had sex in 27 years so you decide to go to a bar, meet a cute guy and have random casual sex, cause you're a sex positive ONTDer!... and then... you see your crush! you say hi, you get flirty, you both have a bit too much to drink, you start to make out, finally! your dream came true, so you go to the club's bathroom to have sex with him but he can't keep it up so you say to him "I'm sending so much love and support to you...you've got this", and boom! you're pregnant ...How do you call this strange phenomena?!

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]
ONTD History: Olivia Munn has proved that no dream is too big. You just have to set your mind into it and wish REALLY REALLY HARD.



QUESTION 9:
You arrive at your home and find your friend waiting for you in the dark with a knive and your phone, she turns on the light and scares you a bit...what's the first thing she says to you?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]

ONTD History. You had it coming for talking shit about your friend, Rebeca.



QUESTION 10:
You've finished writing your thesis for your master's degree... and now you have to source your entries. Which one do you use?

ANSWER:
[Spoiler (click to open)]
ONTD History: Both answers are acceptable. The original or it's spiritual successor.




Sadly, if you score under 5. YOU WILL BE EXPELLED FROM ONTD U and will be forced to read this post again once it's stolen by buzzfeed.

Source: Link is in the answers for every Q.
Tags: not today satan, ontd original, who asked for this
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for members only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 139 comments
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →